CONTES de prínceps

LALO, EL PRÍNCIPE ROSA, és un llibre coeducatiu escrit per Gema Otero i il·lustrat per Juan Antonio Muñoz que narra la història d’un xiquet que té un desig: ser ell mateix independentment del que pensen els altre dels sus gustos, dels seus jocs, de com es diverteix independentment de normes socials i estereotips sexistes. Aquest conte és fantàstic per contemplar  la diversitat com un tresor que facilita la lliure expressió de capacitats, valors, emocions i sentiments. 
Sobre Lalo us portem diferents propostes: un CONTE en valencià i una cançó. Quina t’animes a veure?
Clica per escoltar la CANÇÓ


EL PRINCIPE CENICIENTO, escrit i il·lustrat per BABETTE COLE i publicat per Edicions DESTINO És la història d’un príncep  que es passava els dies  netejant, ordenant el palau mentre que els seus tres germans grans i peluts acudien a festes fins que un dia se li va aparèixer una fada prometent-li el compliment dels seus desitjos. És una proposta divertida i disbaratada per a treballar conceptes d’igualtat, gènere, coeducació i coresponsabilitat domèstica. 
A continuació pots escollir entre LLEGIR el conte en valencià, LLEGIR en castellà o escoltar-lo clicant la imatge.



EL PRÍNCEP SERAFÍ escrit per Raquel Díez, il·lustrat per Mónica Carretero i publicat en Onada Edicions és la història d’un príncep molt presumit que decideix casar-se i, després de posar un cartell anunciant el seu desig, rep tota classes de pretendents i pretendentes. Serafí descobrirà que la felicitat està dins d’un mateix i aprendrà aser lliure escoltant el seu corAmb bona cosa d’humor i un rerefons coeducatiu amb personatges que fomenten valors ben interessants, l’autora fa un cant a la llibertat d’elecció, trenca amb els estereotips de gènere i ens convida a abandonar les convencions per a buscar els somnis. 
Al blog de la pròpia autora podem trobar alguna PROPOSTA DIDÀCTICA ben interessant.

clica si vols escoltar el CONTE

Entrades populars d'aquest blog

CONTES per a trencar estereotips

CONTES per a totes i tots

IDEES PER A PREVINDRE la violència de gènere

15 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES