Més LLIBRES


Ací us deixem noves propostes d'àlbums il·lustrats que de segur no us deixen indiferents. 
Clicant damunt les imatges podràs imaginar amb més facilitat com és per dins el llibre o anar al web que t'ho expliquen. 

FAMÍLIUM XX1 de Glòria Canyet i Bel Belllvehí, María Girón, D’aquari Editorial. Famílium és més que un joc i més que un conte: per a llegir i per a jugar alhora. Els protagonistes del conte són xiquets i xiquetes de 12 famílies amb diferents formes: tradicional, recomposta, monoparental, intercultural, d'acolliment o adoptiva.


FAMILIAS de Oh! Mami Blue i Marina Major, ed. Somoslibros. Aquest deliciós àlbum il·lustrat, escrit per Verónica i Jana, les creadores de “Oh! Mami Blue” una parella de dones emprenedores mares d'un xiquet, que en el seu compte en Instagram mostren sense complexos les seues fotos familiars, reivindicant que existeixen tantes famílies com maneres d'estimar, arrasant amb milers de seguidors, i que el seu #yosoloveoamor es va viralitzar en xarxes.


EL GRAN LLIBRE  DE LES FAMÍLIES de Mary Hoffman i Ros Asquith, Intermon Oxfam Editorial. Els temps han canviat, i les famílies també, per a posar en valor els nous models de família, l'autora d'aquest llibre fa un repàs amb ulls de xiquet de la diversitat familiar: diferents grandàries i composicions, amb les seues cases i les seues tasques, les seues vacances, les seues maneres de moure's, els seus animals domèstics i sobre els sentiments i els arbres genealògics.


FAMILIARI de Marc Cerdà, Ed Comanegra. Aquest llibre-conte proposa 83.521 tipus de possibles de famílies que es poden combinar passant les seues pàgines a manera de pestanyes per a formar totes les possibilitats (una mamà, dos papàs, amb avis o uns altres familiars, amb mascota). Sense text i podent-se adaptar a qualsevol edat, a través de les seues boniques imatges, entendran d'una manera entretinguda que cada família és única i especial.


* Aquesta informació està extreta literalment del web FAMILIAS EN RUTA on podem consultar més llibres i més propostes.









Entrades populars d'aquest blog

CONTES per a trencar estereotips

CONTES per a totes i tots

IDEES PER A PREVINDRE la violència de gènere

15 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES