Anem al CINEMA

En aquesta ocasió us recomanem dues pel·lícules que demostren la importància de la perseverança davant les dificultats per a aconseguir la felicitat. Aceptar-se com un o una és, amb els seus defectes i les seues virtuts, és fonamental per a superar entrebancs a la vida però també és necessari desenvolupar el sentit de la responsabilitat i potenciar la capacitat per a aprendre de les errades. 

La primera està aconsellada per a totes les edats però la segona us recomanem que la vegeu amb xiquets i xiquetes una miqueta més majors.

CÓMO ENTRENAR A TU DRAGÓN
Aquesta pel·lícula animada de DreamWorks Animation escrita i dirigida per Dean DeBlois  i basada en els llibres de Cressida Cowell és la història inesperada d’amistat entre un jove viking i un temible drac. Hipo, que així es diu el nostre protagonista, no encaixa massa bé en la seua tribu com a caçador de dracs perquè veu el món des d’un punt de vista totalment diferent al dels seus avantpassats i haurà d’enfrontar-se amb valentia contra molts dels seus principis. 

Clica per a veure el RESUM

EL CIRC DE LA PAPALLONA (The Butterfly Circus)
És una interessant pel·lícula-curtmetratge de cinema independent dirigida per Joshua Weigel on ens trobem amb un personatge insegur i sense confiança amb ell mateix que acaba formant part d’un circ molt especial amb persones extraordinàries que alegren la vida dels habitants dels pobles per on passen ja que estan vivint temps de crisi econòmica. Aquests artistes demostren una gran força de voluntat malgrat les dificultats personals que cadascú té i el protagonista acaba comprenent que els límits estan dins de cadascú ja que acceptant la seua realitat i estimant-se tal com és, pot fer moltes coses i ser feliç malgrat la seua discapacitat.

Clica per a veure la PEL·LÍCULA


Entrades populars d'aquest blog

CONTES per a trencar estereotips

CONTES per a totes i tots

IDEES PER A PREVINDRE la violència de gènere

15 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES