JOCS INTERACTIUS per aprendre a resoldre conflictes

QUÈ DIUS, QUÈ VEUS? 

Joc de misteri sobre els conflictes per a infants i adolescents de 8 a 12 anys. L'objectiu del joc és descobrir que davant d’una situació de conflicte intervenen diferents agents, cadascun dels quals té uns interessos i unes necessitats diferents. A partir d’ací cal trobar fórmules imaginatives que permeten donar una solució o resposta positiva al conflicte proposat i transferir el que s’ha après al dia a dia de l’aula, buscant noves formes de resoldre els seus conflictes quotidians.

Clica per entrar al web


FETS PER VIURE. ENCAIXA'T A CAT

Recurs audiovisual interactiu per donar a conèixer pautes de convivència. El joc planteja huit escenaris quotidians que poden arribar a ser generadors de conflicte. Davant d’aquestes situacions, el jugador o la jugadora té diferents maneres d’actuar i cal escollir la resposta que afavoreix més la convivència. La intenció del joc no és valorar el grau de convivència de l’usuari/ària, sinó visualitzar diferents àmbits on s’estableixen relacions dins de la comunitat i reflexionar sobre com actuem.

Clica per entrar al web

JOAN I LAURA VOLEN L’ORDINADOR

Recurs educatiu interactiu que ofereix a l’alumnat estratègies per ajudar a incrementar les seves habilitats per resoldre conflictes creativament i sense desenvolupar comportaments violents. La proposta comença amb una animació en la qual té lloc un conflicte entre companys d’escola que persegueixen el mateix objectiu. L’interactiu possibilita que l’alumnat practique i el vaja interioritzant, amb la intenció que després puga resoldre conflictes reals en els quals estiga implicat.

Clica per jugar


Entrades populars d'aquest blog

CONTES per a trencar estereotips

CONTES per a totes i tots

IDEES PER A PREVINDRE la violència de gènere

15 DE MAIG, DIA INTERNACIONAL DE LES FAMÍLIES